Over Bar Wolkers

Vintage inrichting

Bar Wolkers is ruim, maar voelt toch knus aan door de vintage inrichting en de open keuken. Door de hoge ramen van het ruim honderd jaar oude pand is het aangenaam licht binnen. Het pand is gevestigd op de hoek van het Spaarne en de Gedempte Oude Gracht in het oude centrum van Haarlem. Het uitzicht is weids en prettig. Er rijdt en vaart hier van alles voorbij dat 's zomers goed is gade te slaan vanaf het terras aan het Spaarne. Aan de muur hangt wisselende kunst. Zie je er iets leuks tussen, kopen kan!


Werkplek

Mocht je tijdens je bezoek willen werken op je laptop, dan is daar rekening mee gehouden. Onder iedere tafel langs de muren zijn stopcontacten geplaatst. WiFi is uiteraard gratis beschikbaar.


Lekker eten, drinken

Bij Bar Wolkers kun je doordeweeks vanaf 8.00 uur terecht voor ontbijt, maar ook van de lunchkaart kan dan al besteld worden. De keuken is open tot 16.00 uur. Het vers belegde landbrood met zuurdesem uit eigen keuken is populair. Klik op MENUKAART om een indruk te krijgen van het aanbod. Voor een borrel zit je bij Wolkers ook goed. Er is keuze uit verschillende wijnen en ook de eigen gebrouwde bier, Tripel, Wit of speciaal bier zijn zeer de moeite.


Onze white label koffie

Bij white label coffee zijn we verliefd op de diversiteit die koffie te bieden heeft. We branden koffie daarom zo dat de natuurlijk diversiteit in smaak wordt benadrukt. Daarbij zijn kwaliteit, openheid en samenwerking essentiële basis beginselen. Wij wolkers wordt onze Brazil geserveerd. Koffies uit Brazilië kenmerken zich door hun comfortabele notige en chocolade achtige aroma